Page 1 of 1

Boost playeri pentru serverele comunitatii !

Posted: Mon Jul 08, 2019 5:54 pm
by S.P.Y
Salutare ,

Pentru ca suntem la "inceput" si avem nevoie de un mic impuls ne puteti ajuta printr-o mica donatie ce consta in boost pe site-ul https://www.gametracker.rs.

Probabil ca majoritatea stiti deja de acest site si ce face insa am sa scriu cateva randuri :

Ce este gametrackers.rs ? :
Este o comunitate ce ofera playeri pentru servere de CS punand serverul boostat intr-o lista speciala la care multi playeri au acces , boostand serverul acesta este mai usor de gasit in lista de servere din CS acesta fiind pozitionat de regula la inceput printre primele din lista.

Cum pot ajuta ? :
Pentru ca nimic nu este gratis , pretul boostului variaza insa un simplu boost costa €1.00 + TVA (SMS) sau 1.20€ (PAYPAL) si tine aproximativ 24h , insa exista si posibilitatea ca boostul sa fie weekly atunci cand este pus la dispozitie acest lucru de catre GT.RS plata facandu-se PAYPAL (costul nu este afisat momentan ).

Vreau sa ajut :
Daca te-ai decis , tot ce trebuie sa faci este sa intri aici alegi modalitatea de plata (in cazul SMS trebuie sa alegi tara de unde trimiti) si urmezi instructiunile afisate.


Cand este bine sa boostez ? :
Pentru ca majoritatea dintre noi probabil suntem prinzi in cursul zilei cu diverse activitati , boostul pentru inceput ar fi de preferat sa fie dat dupa ora 15:00 astfel putinii admini sa poata intra pe server in cazul codatilor ce ar putea goli serverul , insa nu este o regula de baza ora.Multumim ! :ymhug: